(ВІДЕО) На Сумщині правоохоронці викрили чоловіка, який у гаражі виготовляв психотропи

НАЗАД
22 березня 2024 15:01

На Сумщині правоохоронці викрили та припинили злочину діяльність особи, яка займалася незаконним обігом психотропної речовини «амфетамін» та прекурсорів.

За даними слідства підозрюваний у гаражному приміщенні виготовляв небезпечну психотропну речовину «амфетамін», використовуючи прекурсор «фенілнітропропен» обіг якої обмежено.

Готовий до вживання наркотик чоловік передавав своєму спільнику, який розповсюджував його серед наркозалежних осіб у м. Конотоп.

Під час обшуку в гаражному приміщенні та за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці вилучили зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, ємності, готівку та банківські картки.

52-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Йому повідомлено про підозру за фактом незаконного обігу психотропної речовини «амфетамін» та прекурсорів, за ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 311 КК України. Водночас досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності спільника затриманого.

Діяльності підозрюваного завадили військовослужбовці Головного оперативно-розшукового відділу Сумського прикордонного загону спільно зі слідчими Слідчого управління та оперативними співробітниками Управління по боротьбі з наркозлочинами ГУНП в Сумській області, за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси